Beneficiile Somnului />

Vă simțiți obosit? Nervos? Nu vă puteți concentra și vă simțiți nefericit?
Sunt multe motive pentru care vă puteți identifica cu una sau mai multe dintre stărire mentionate mai sus. Însă, principala cauză a acestor stări este lipsa de somn, studiile au arătat că cele opt ore de somn necesare sunt mult mai importante de cât ați crezut, iar acum o să aflăm și dece.

Somnul te face mai frericit
O noapte pierdută sau în care nu ai dormit bine poate să-ți strice ziua. Probabil că știi deja asta pentru că ai observat că atunci când nu ești odihnit te ridici din pat morocănos și fără niciun chef de nimic. Mai mult însă, un studiu arată că somnul contribuie direct asupra fericirii tale. Cu alte cuvinte, dacă dormi destul o să te simți mai bine! Ai fi crezut că drumul către fericire e pavat cu perne și pături?

Te concentrezi mai bine la lucru și acasă
Unul dintre principalele beneficii ale somnului este faptul că te ajută să te concentrezi mai bine. Astfel, dacă ți-ai luat porția de odihnă o să ai randament mai bun atât la job, cât și acasă. Un somn bun te ajută să lucrezi cu spor și cu mai multă atenție.

O să te enervezi mai puțin
Te enervezi la job? Îți vine să fugi în lume de fiecare dată când citești știrile? Prietenii tăi se tem să mai înceapă o conversație cu tine pentru că se transformă rapid în ceartă? Există șanse foarte mari ca de vină să fie oboseala. Totul se poate rezolva cu un somn mai bun.
Diferiți cercetători au arătat că atunci când suntem odihniți avem tendința să fim mai înțelegători și mai puțin irascibili. Un somn lung te va ajuta să devi mai agreabil.

Comanda acum perna cu Aloe Vera!