Elemente ale îngrijirii pielii (Colagenul, Rodia, Caviar-ul)

Elemente ale îngrijirii pielii (Colagenul, Rodia, Caviar-ul) />

18.10.2018

Colagenul, Rodia

Colagenul

Colagenul are un caracter neted si nedeslușit în piele. Când apare in tendoane, el este sub forma unor corzi fibroase dure si grele. Colagenul sprijină corpul din multe puncte de vedere, pornind de la suținerea vaselor de sânge până la cea a pieli.

Reprezintă o proteină esentială care scade rapid în timp, în special la femei, provocând fenomenul de imbătranire. Colagenul reprezintă 30% din proteina totală a corpului și peste 75% din cea produsa de piele.

Colagneul este utilizat pe scară largă pentru regenerarea pielii și redobândirea elasticității pielii.

Rodia

Studiile au arătat că rodiile măresc producţia de colagen. Mai mult colagen înseamnă mai puţine riduri! Iar veştile bune nu se opresc aici. Se pare că extractul de rodie adăugat în loţiunile solare poate spori cu până la 20% eficienţa factorului de protecţie.

Caviar

Caviarul conține extracte nutritive valoroase din caviar, contribuind direct pentru o piele reintinerita si stralucitoare. Caviarul hidratateaza profund pielea, contribuie la creșterea fermității și elasticității pielii, reconstruiește pielea îmbunătățind textura, adaugă o senzație unică de catifelare.