Fructul cu o mie de proprietăți!

Fructul cu o mie de proprietăți! />

Fructul cu o mie de proprietăți

Datorită conținutului său ridicat de polifenoli antioxidanți , rodia, rodul fructului iranian, a fost mult timp considerat unul dintre cele mai extraordinare fructe ale naturii datorită luptei sale împotriva radicalilor liberi.

  1. Sunt bogate în antioxidanți puternici

Data viitoare când vă este sete, încercați să beți suc de rodie, datorită fitochimicalei conținute, cum ar fi antociani și taninuri, reduce riscul aterosclerozei si face pielea perfecta.

  1. Ele ajută regenerarea celulelor

Nu numai ca este anti-inflamator natural și are un număr mare de acizi grași esențial, de asemenea , ajută la regenerarea celulelor si repararea pielii. Toate acestea fac ca acesta să fie unul dintre puținele ingrediente naturale care pot face diferența față de aspectul nostru (în multe feluri).

  1. Rezolva schimbările tale de dispoziție

Ești emoțional, iritat și supărat? Dacă suferiți de modificări ale dispoziție, rodia vă va ajuta.

Rodiile conțin vitaminele E și C, seleniul și beta-carotenul, utile pentru ameliorarea sau reducerea bufeurilor și schimbări de dispoziție

  1. Ajută la menținerea oaselor puternice

Consumul de rodii în mod regulat poate ajuta la creșterea nivelului de calciu, știri excelente pentru oasele tale!

Este important să obțineți cantitatea potrivită de calciu pe zi, pentru a preveni afecțiunile legate de pierderea densității osoase, cum ar fi osteoporoza.

  1. Poate ajuta la exfolierea pielii

Semințele de rodie zdrobite sunt perfecte pentru exfoliere!

Pentru a ajuta la eliminarea celulelor moarte ale pielii, adăugați pur și simplu piure de rodie cu ulei de nucă de cocos și zahăr.

VV Telestar vă recomandă Pachetul de două sticle Kretaloe Rodie + o cremă Aloe Vera CADOU la prețul de 199 RON.