Proprietățile Aloe Vera />

Aloe vera este o plantă antiinflamatoare și vindecătoare, utilă pentru sistemul imunitar, pentru protejarea și repararea țesuturilor.
Aloe vera ( Aloe barbadensis Mille ) este o plantă aparținând familiei Aloeaceae. Utilizat pe scară largă pentru proprietățile sale antiinflamatorii , purificatoare și nutritive.
Din frunzele plantei  se extrage cu munca un suc gros , se concentrează, de consistența unui gel , a cărui fitocomplesso conține numeroase ingrediente active din proprietăți imunostimulante , anti-inflamatori , depurative , substanțe nutritive , remineralizante.
Ipoteza sucului de aloe promovează detoxifierea organismului prin ambele toxine exogene , care provin din mediul înconjurător.
Aloe Vera detoxifică și purifică organismul : atunci când este consumat intern ca băuturi, gelul, aloe vera acționează ca un purificator și detoxifiant, prin sistemul digestiv și intrînd în țesuturi.
Mătură celulele moarte , ajută la regenerarea celor noi și promovează țesuturi mai sănătoase, accelerarează vindecarea rănilor și leziunilor. De asemenea, are același efect atunci când este aplicat în exterior pe pielea afectată.
VV Telestar vă recomandă Pachetul de două sticle Kretaloe + o cremă Aloe Vera Cadou la prețul de 199 RON.