Sucul de aloe vera />

Aloe vera este una dintre cele mai cunoscute plante din întreaga lume, nu numai pentru că gelul din interiorul său are o multitudine de utilizări cosmetice, ci și datorită bogăției de nutrienți extrem de benefici sănătății.
Bogată în apă, antioxidanți, fibre și alte componente benefice, aloe vera este folosită de veacuri întregi ca remediu pentru numeroase boli.

Aloe vera previne constipația
În primul rând, consumul moderat de suc de aloe vera este una dintre cele mai bune modalități de a trata în mod natural constipația ușoară și cronică.
Nivelul ridicat de apă și fibre al acestei plante are un efect laxativ ușor care stimulează tranzitul intestinal, ajutând la eliminarea corespunzătoare a deșeurilor.

Te ajută să slăbești
Sucul de aloe vera este un supliment extraordinar pentru slăbit. Este recomandat să îl consumi înainte de a începe o dietă, întrucât acționează ca un agent detoxifiant natural, eliminând toxinele care afectează digestia și metabolismul. În plus, poți consuma acest suc în cantități mici pentru a-ți potoli foamea cu puține calorii.

Sucul de aloe vera este foarte hrănitor
O doză mică de suc de aloe vera este ideală pentru a combate și a preveni anumite carențe nutriționale. Acest lichid conține:
• Vitamine (A, complexul B, C și E)
• Minerale (calciu, fier, magneziu, zinc, sodiu, mangan, potasiu)

Comanda AICI!