Politica returnari

POLITICĂ RETURNĂRI

Politică de returnare și schimb

Returul unui element nu ar putea fi mai ușor. Verificați cumpărăturile dvs. și dacă doriți să le trimiteți înapoi, aveți 3 zile de la data primirii comenzii de schimb sau de returnare. Vom colecta de la locul de muncă, de la domiciliu sau de la o adresă alternativă pe care ne-o veți oferi.

Asigurați-vă că produsele sunt returnate noi, nefolosite și condiții excelente, cu toate etichetele, etichetele și ambalajele intacte.

Bunuri avariate
Contactați echipa noastră de asistență pentru clienți în cazul în care ați primit bunuri deteriorate sau modificate și vă vom rambursa integral fără costuri suplimentare. Dacă doriți să vă schimbați produsul, vă vom trimite un cod de cupon pentru a plasa comanda de la început fără costuri suplimentare.

De asemenea, reamintiți-va că:

Returnările sunt acceptate în termen de 3 zile de la data primirii produsului. Este necesar ca produsul să fie în stare excelentă, cu etichetele sale, primirea ordinului și formularul de returnare special închis.
Procesul de restituire durează de obicei 3 zile lucrătoare, din ziua în care primim returnarea. Acest lucru se datorează faptului că toate returnările trebuie să treacă prin controlul calității înainte de a ajunge la departamentul de rambursare. În cazul în care produsul este găsit defect, clientul va fi contactat și returnarea sau modificarea nu va fi posibilă.
Rambursarea nu poate fi procesată pentru: a) produse modificate sau cu o scurtă durată de expirare, b) mărfuri sigilate care au fost returnate neacoperite, c) produse la comandă la cerere, d) lenjerie, parfumuri sau cercei (din motive de igienă) produse comestibile sau potabile
Pentru returnări fără nici un motiv probabil, veți fi taxat cu costurile de livrare deduse din restituirea finală.